Спорт

Новакова објава одушевила свет - Ђоковић и Надал заједно путују на "пети гренд слем"

Већ 6. марта стартује први мастерс турнир у сезони, реномирани Индијан Велс, а двојица најтрофејнијих тенисера су тамо пошла у одличном расположењу
Новакова објава одушевила свет - Ђоковић и Надал заједно путују на "пети гренд слем"© Twitter / screenshot / @djokernole

Новак Ђоковић је кренуо пут Америке где ће први пут после пет година играти на турниру у Индијан Велсу, а тамо је пошао заједно са својим највећим ривалом Рафаелом Надалом!

Двојица најбољих тенисера у историји и ривали већ више од 15 година летели су један крај другог ка Калифорнији.

"Сјајно друштво на путу за Америку. Идемо, вамос", написао је Новак на друштвеним мрежама уз фотографију са Надалом на којој се обојица смеју.

"Истина је да не можемо да будемо пријатељи, јер са пријатељима причаш о свему, добром, лошем, откриваш му своје тајне, а са ривалима ти није свеједно да разговараш о свему томе", рекао је својевремено Ђоковић, увек истичући поштовање које има према Надалу, али и Роџеру Федереру.

Тако су се сада на једној фотографији пронашли освајачи укупно 46 гренд слем трофеја, великани који су одиграли 59 међусобних мечева (30-29 за Ђоковића), а радује да се чини да су Србин и Шпанац и даље у добрим односима.

Мастерс у Индијан Велсу стартује 6. марта, а Ђоковић ће бити први носилац.

image