Србија и Балкан

Брнабићева са Цвијановићевом: Србија ће наставити да развија нераскидиве везе са Српском

Председница Народне скупштине Србије Ана Брнабић је након радног ручка са српским чланом Председништва БиХ Жељком Цвијановић навела да су њих две увек имале изванредну сарадњу и да ће тако остати и у будућности
Брнабићева са Цвијановићевом: Србија ће наставити да развија нераскидиве везе са Српском© instagram.com/anabrnabic

Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изајвила је након данашњег разговора са српском чланицом Председништва Босне и Херцеговине Жељком Цвијановић у Београду да су мир и стабилност кључни за даљи напредак Србије и Републике Српске и да ће Београд наставити да подржава Бањалуку и развија нераскидиве везе које, како је навела, неће нарушити никакви притисци, ни спољни, нити унутрашњи.

Брнабићева је на Инстаграму написала да је сусрет добра прилика за разговор о свим изазовима са којима се суочава српски народ и о свему што чека Србију и РС у наредном периоду, као и о начинима на које ће на све то одговорити.

"Сигурно је такође да нећемо дозволити било какве даље поделе међу српским народом и да је време да покажемо да смо уједињенији него икада", истакла је Брнабићева.

Брнабићева је након радног ручка са Цвијановићевом навела да су њих две увек имале изванредну сарадњу и да ће тако остати и у будућности.

image
VV inauguration
banner