Свет

Наводни Обамин љубавник: Кладим се да нисам једини белац са којим је имао секс

Лери Синклер испричао је у интервјуу са Такером Карлсоном о своја два сусрета са бившим америчким председником 1999. године у Чикагу када су, према његовим тврдњама, узимали дрогу и имали секс
Наводни Обамин љубавник: Кладим се да нисам једини белац са којим је имао сексwww.globallookpress.com © © Panoramic

Упознао нас је возач његове лимузине, узели смо кокаин, имали орални секс у колима, а затим се следећег дана појавио у мом хотелу и поново смо имали сексуалне односе и узели дрогу, описао је Лери Синклер своја два сусрета са бившим америчким председником Бараком Обамом у интервјуу са познатим новинаром Такером Карлсоном.

Према његовим речима, све се догодило 1999. године у Чикагу и он је тек неколико година касније сазнао са ким се та два пута проводио. Амерички мејнстрим медији довели су у питање његов кредибилитет наводећи да је служио затворску казну 1980-их због финансијских малверзација, укључујући и фалсификовање чекова и све време га називајући преварантом.

У интервјуу са Карлсоном објављеном на друштвеној мрежи "Икс" Синклер је рекао да је сигуран да је Обама и раније имао секс са мушкарцима и пушио крек. Додао је да је знао да је Обама ожењен, али да је брак био проблематичан, и описао је бившег председника као 'преваранта' који га је искористио.

Синклер, који је одрастао у Јужној Каролини, а сада живи у Мексику, рекао је да је у то време живео у Колораду и отишао у Чикаго.

"Био сам у граду неколико ноћи и дефинитивно сам желео да се забавим", рекао је Синклер, додајући да га је покупио возач лимузине и упознао га са Обамом.

Навео је да су он и Обама отишли у отменији, тихи бар, који није могао да именује и да му је речено да Обама има проблема у браку, али о томе нису разговарали.

"Мој осећај је да је Барак Обама дефинитивно би", рекао је Синклер.

Након бара, према Синклеровим тврдњама, вратили су се у лимузину и одвезли до места где су могли да купе кокаин, а наводно је он дао Обами 250 долара да га купи. У лимузини су узели дрогу, а Синклер тврди да је Обама пушио дрогу, док ју је он шмркао.

Онда је, како је рекао, почео да додирује Обаму по бутини.

"У животу сам урадио много лудих ствари. Прилично добро процењујем карактер. Нисам осећао да идем у погрешном правцу", рекао је Синклер.

Након оралног секса на задњем седишту лимузине, Синклер се вратио у свој хотел у предграђу Чикага, а сутрадан је Обама дошао у његову хотелску собу и све се поновило као претходног дана. 

Синклер је рекао да је сазнао за Обамин идентитет пет година касније, 2004. године.

"Нисам имао појма ко је он све док га нисам видео на телевизији на конвенцији. Пао сам на под од смеха", рекао је Карлсону.

Навео је и да је ступио у контакт са представницима Обамине кампање 2007. године, када је Обама рекао да је био отворен у вези са употребом дроге као младић. Рекао је да се обратио канцеларији Дејвида Акселрода, главног стратега Обамине кампање, у Чикагу и послао три писма. 

"Једини разлог због којег сам се огласио о томе је зато што сам видео сву ту децу како се узбуђују око свега тога", објаснио је Синклер.

На Карлсоново питање: какав је Обама на креку, одговорио је да је сличан као његов пријатељ из Мајамија: "урађен", смирен, еуфоричан.

Говорећи о свом кривичном досијеу, Синклер је рекао да он датира од 1980. до 1986. године и да је одслужио сваку казну коју је добио, као и да ништа не крије.

"Био бих спреман да се кладим да нисам једини белац са којим је имао секс. Добио је оно што је желео - он је у Вашингтону, живи живот, и даље га гледају као спасиоца земље", рекао је Синклер.

image