Свет

Амбасада Русије у БиХ: Љубав се не може купити, све више људи говори "Гудбај Америка"

Санкције се уводе и против очева, и против деце. Ускоро треба да очекујемо санкције против мртвих и још нерођених. Такво је санкционо лудило, наводи се у саопштењу Амбасаде Руске Федерације у Сарајеву
Амбасада Русије у БиХ: Љубав се не може купити, све више људи говори "Гудбај Америка"www.globallookpress.com © Svetlana Vozmilova

Из Амбасаде Руске Федерације у Сарајеву данас је саопштено да САД пљују по међународном праву, по Дејтонском мировном споразуму у БиХ зарад својих "митских правила, на којима је заснован свет".

"Обратили смо пажњу на још један пакет деструктивних санкција САД у смеру њиховог супротстављања 'малигном утицају Русије'. Као што показује пракса, санкције се уводе и против очева, и против деце. Ускоро треба да очекујемо санкције против мртвих и још нерођених. Такво је санкционо лудило", наводи се у саопштењу.

Истичу да је најнеобичнија ствар да се санкције уводе наводно због кршења међународног права.

"Санкције се усвајају под измишљеним изговорима, који одражавају главну ствар – да свим средствима сачувају једнополарни свет и свој глобални монопол у условима, када САД већ нису способне за поштену тржишну конкуренцију", наводи се у саопштењу.

Истичу да Вашингтон покушава да натера свет да их воли – посредством бомбардовања, ширења вируса, уцена и подмићивања.

"И, наравно, санкција. Али, као што је познато, 'љубав се не може купити'. Зато све више људи говоре и још више ће рећи 'Гудбај, Америка'", поручили су из руске Амбасаде у Сарајеву.

image