Свет

Трамп поручио Тејлор Свифт: Не буди незахвална

Пружање подршке Бајдену "било би нелојално према човеку који јој је зарадио толико новца", поручио је Трамп
Трамп поручио Тејлор Свифт: Не буди незахвалнаGetty © Michael Reaves / Staff

Неколико сати пре почетка Супербоула, бивши председник Доналд Трамп позвао је Тејлор Свифт да не подржи Џозефа Бајдена.

Поп звезда Тејлор Свифт забавља се са играчем "Канзас Сити чифса" Тревисом Келсијем и Трамп је искористио финале НФЛ-а да подсети музичарку да је он, а не Бајден заслужан за њен финансијски успех.

"Потписао сам Закон о модернизацији музике за Тејлор Свифт и све друге музичке уметнике. Џо Бајден није урадио ништа за Тејлор, и никада неће", написао је Трамп на друштвеној мрежи "Истина" позивајући се на закон о ауторским правима који је потписао 2018.

"Нема шансе да ће подржати Поквареног Џоа Бајдена, најгорег и најкорумпиранијег председника у историји наше земље, и да буде нелојална човеку који јој је зарадио толико новца. Осим тога, свиђа ми се њен дечко Тревис, иако је он можда либерал и вероватно ме не подноси", додао је Трамп.

Крајем прошлог месеца, лист "Њујорк тајмс" пренео је да је Бајденова кампања покушала да се додвори Свифтовој која је 2020. подржала садашњег председника али није дала никакве назнаке да ће се поново одлучити на то на предстојећим изборима.

Прича "Њујорк тајмса" изазвала је спекулације да би утакмица могла да буде намешена у корист Чифса како би Тејлор Свифт пред милионским аудиторијумом подржала Бајдена, коме анкете не иду у корист.

image
VV inauguration
banner