Свет

Бајден поново бриљира: Заборавио своју пету унуку

Амерички председник игнорисао ванбрачну ћерку свог сина, и то на догађају посвећеном женама
Бајден поново бриљира: Заборавио своју пету унукуGetty © Kent Nishimura / Contributor

Председник САД Џозеф Бајден заборавио је (свесно, или не) на своју унуку током говора на пријему поводом месеца женске историје у Белој кући.

"Видим будућност за све Американце, будућност за моју ћерку и моје четири унуке – узгред, оне су невероватне", рекао је председник.

Бајден (81) је у бројним приликама тврдио да има само шесторо унучади, игноришући четворогодишњу Нејви Џоан Робертс, ванбрачну ћерку Хантера Бајдена са егзотичном плесачицом, пише "Њујорк пост".

Председник је јавно признао постојање Нејви Џоан Робертс прошлог јула, објавивши изјаву у којој је навео да јој "жели све најбоље", након што је његов син постигао договор са Нејвином мајком Лунден Робертс о издржавању детета.

"Наш син Хантер и Нејвина мајка Лунден, раде заједно на неговању односа који је у најбољем интересу њихове ћерке, чувајући њену приватност што је више могуће у будућности. Ово није политичко питање, ово је породична ствар. Џил и ја желимо само оно што је најбоље за све наше унуке, укључујући Нејви", навео је тада Бајден.

image