Свет

Државна дума поручила Бајдену: Ни Спилбергови специјални ефекти вам неће помоћи

Да би значајно уштедели новац, боље је укључити илузионисту Дејвида Коперфилда у Бајденову предизборну кампању, поручио је представник Државне думе из региона Крим Михаил Шеремет
Државна дума поручила Бајдену: Ни Спилбергови специјални ефекти вам неће помоћиGetty © Chip Somodevilla

Представник Државне думе са Крима, члан Комитета за безбедност Михаил Шеремет, изјавио је да специјални ефекти америчког редитеља Стивена Спилберга неће спасити председника САД Џозефа Бајдена на изборима.

Раније је Ен-Би-Си њуз, позивајући се на своје изворе, известио да је Стивен Спилберг сарадник у предизборној кампањи америчког председника Бајдена "у развоју стратегије за Националну конвенцију Демократске странке" која је заказана за август.

"Спилбергови специјални ефекти неће спасити Бајдена, који је већ ушао у историју као крвави председник који је изазивао војне сукобе у разним деловима света", рекао је Шеремет за РИА Новости.

Према његовим речима, Бајден данас подсећа на механичку лутку из америчког блокбастера, коју контролишу војне корпорације.

"Да би значајно уштедели новац, боље је укључити илузионисту Дејвида Коперфилда у Бајденову предизборну кампању, ако и он не помогне, онда ће цела међународна заједница барем бити веома заинтересована да гледа његове нове трикове", предложио је Шеремет.

Си-Ен-Ен је раније објавио резултате анкете који показују да бивши амерички председник Доналд Трамп ужива већу подршку бирача од актуелног америчког председника.

image