Магазин

"Златни пресек" пресудио - Реге Жан Пејџ је најлепши мушкарац на свету

На основу "златног пресека", начина одређивања идеалних пропорција лица, Реге Жан Пејџ је најлепши мушкарац на свету. Овај пресек је назван златним, јер се њиме одређује савршен склад и лепота.
"Златни пресек" пресудио - Реге Жан Пејџ је најлепши мушкарац на светуGetty © Jeff Spicer

"Ове потпуно нове технике компјутерског мапирања омогућавају нам да решимо неке од мистерија о томе шта је то што некога чини физички лепим, а технологија је корисна када се планира операција пацијената", каже за "Дејли мејл", пластични хирург доктор Џулијан де Силва.

Доктор је коришћењем ових најновијих компјутеризованих техника мапирања лица, успео да направи листу најлепших мушкараца на свету, а међу 5 најзгоднијих, на основу његовог објашњења су:

Место број 1 - Реге Жан Пејџ

"Реге је победио због свог класично лепог лица и прелепих смеђих очију. Компјутерски програм је показао најбољи резултат размака између очију и њихових положаја. Његове савршено обликоване усне су такође имале висок резултате, а једина оцена коју је добио која је била нешто нижа, била је ширина и дужина носа", објашњава доктор де Силва.

Најзгоднији мушкарац на свету, Реге Жан Пејџ ову титулу је добио према древним научним истраживањима. Утврђено је да се овај глумац са за 93,65 посто поклапа са грчким "златним пресеком" лепоте, који мери физичко савршенство.

Место број 2 - Крис Хемсворт 93,53 посто

"Хемсворт је сада једна од највећих филмских звезда на свету, након што је први пут стекао славу због свог лепог изгледа. Он има старомодни гламур холивудских звезда из прошлих времена, што даје високе резултате када мерите класичну лепоту", каже доктор Џулијан.

Место број 3 -  Мајкл Б Џордан 93,46 посто

"Глумац Мајкл Б. Џордан био је на првом месту по ширини и дужини носа, а други по бради", резултати су компјутерског програма који користи Де Силва.

Место број 4 - Хари Стајлс 92,30 посто

"Хари Стајлс је био четврти и постигао је скоро савршених 99,7 посто за своју браду. Био је други по размаку очију. Није изненађење што брзо постаје филмски срцеломац, као и певачка суперзвезда", објашњава доктор.

Место број 5 - Џуд Белингам 92,22 посто

"Сјајно је видети енглеску фудбалску звезду, Џуда Белингама, како постиже голове. Такође је постигао висок резултат за скоро савршен положај између његових усана и носа. Његов укупни облик лица имао је мало нижу оцену од осталих који су на листи 10 најлепших ", објашњава Де Силва зашто је овај фудбалер на петом месту.

image