Магазин

Најинвентивнији бренд - решење за свако тело

Ким Кардашијан добила je награду за бренд СКИМС, који је од стране ЦФДА, проглашен за најивентивнији бренд. "Овогодишњи кандидати редефинишу будућност наше модне индустрије", рекао је председник Савета модних дизајнера Америке (ЦФДА) Стивен Колб, поводом јубиларне 60. доделе награда
Најинвентивнији бренд - решење за свако телоGettyimages.ru © Embed from Getty Images

Управо због тога, СКИМС, добија прву награду као бренд који је, како сматрају из удружења дизајнера, водећи у технолошком смислу али и усмислу иновација у различитим областима, пре свега у маркетингу и у развоју производа.

Одећа за обликовање тела, тренерке, хаљине, хеланке овог бренда, под слоганом „решење за свако тело“ годинама је међу најтраженијом.

„Мода се ослања на праве визионаре који ће проширити наше оквире и покренути нашу индустрију напред“, рекао је извршни директор ЦФДА.

Козметика, парфеми, шминка, обућа, али апликације и видео игрице под њеним именом и са њеним ликом, су само неки од производа чија продаја доноси огроман профит. Многи купују све ново што Ким на тржишту понуди, купујући на тај начин део шарене Кардашијан слагалице и стила живота који ова жена годинама промовише путем различитих медија.

image