Магазин

Новак Ђоковић и Рита Ора заједно у публици на финалу Светског првенства у рагбију

Српски тениски ас Новак Ђоковић снимљен је у друштву албанске певачице Рите Оре на финалној утакмици Светског првенства у рагбију, које се одржава у Француској. Најбољи тенисер света био је права атракција на овом спортском догађају, а његове слике су муњевитом брзином обишле планету.
Новак Ђоковић и Рита Ора заједно у публици на финалу Светског првенства у рагбију© Screenshot / Sportklub

У јеку припрема за мастерс турнир у Паризу, најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, одлучио је да себи да одушка и присуствује филану Светског првенства у рагбију које се одржава у Француској. Овога пута друштво Новаку није правила његова супруга Јелена Ђоковић, већ албанска певачица роћена у Приштини, Рита Ора.

Новак финале пратио са Ритом Ором

На трибинама стадиона на коме се одржавала финална утакмица између Новог Зеланда и Јужноафричке републике, Ћоковић је био главна атракција, а одмах до њега примећена је и албанска певачица Рита Ора, која је позната по својим провокативним коментарима на рачун Косова. Ипак, по начину на који су Новак и Рита комуницирали, рекло би се да је у питању сасвим пријатељски однос у коме места за политику нема.

У једном тренутку док су тенисер и певачица разговарали, њих је уснимила камера, а први тенисер света је по обичају, направио комичну гримасу имитирајући изненађење. Снимак и слика су муњевитом брзином обишли планету.

Рита Ора провоцирала и у јулу ове године

Током јула месеца, Рита Ора је објавила свој нови албум "Ти и ја", а како би га испромовисала, позирала је испред билборда на коме су се смењивале различите рекламе. Једна од тих реклама била је са ликом нашег прослављеног спортисте, а када се окренула, певачица је одмахнула руком јавно исказујући своје незадовољство. Затим се појавила и најава њеног албума, те се Рита поново осмехнула.

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square 😅😍 Thanks @Spotify ♬ Waiting for You - Rita Ora

Оваква провокација изазвала је буру негативних коментара корисника друштвених мрежа, који су махом искритиковали њен начин промовисања албума: "Прво Ноле па све остало", "Ноле је краљ" и "Један је Ноле" били су само неки од коментара.

Рита на концерту оргнута српском тробојком

У августу ове године, Рита је доживела по њеном мишљењу прави пех, када се, током наступа на једном фестивалу у Мађарској, огрнула српском заставом. Тробојку јој је из публике додао један од обожавалаца, а Рита се касније правдала како због јаког осветљења које јој је ишло у очи, није видела која је застава у питању.

Након што је снимак "запалио" друштвене мреже, Рита је издала и званично саопштење у коме је навела да јој није био циљ да покаже непоштовање према наслеђу своје земље и узнемири народ и породицу.

image