Магазин

Анђелина Џоли: Холивуд је плитак, данас да почињем каријеру не бих била глумица

Анђелина Џоли је изјавила да не би била глумица да сада каријеру почиње у индустрији забаве. То је било само једно од открића које је звезда поделила за Вол Стрит Џорнал, а дотакла се места у ком је одрасла, као и развода од Бреда Пита.
Анђелина Џоли: Холивуд је плитак, данас да почињем каријеру не бих била глумицаGetty © Vittorio Zunino Celotto / Staff

Прослављена глумица Анђелина Џоли је у интервјуу, који је "одјекнуо" широм света, нагласила да није била импресионирана Холивудом и да му никад није придавала велики значај: "Одрасла сам на поприлично 'плитком' месту. Холивуд није здраво место", додала је.

Да може поново да бира, не би градила каријеру у свету седме уметности: "Данас не бих била глумица. Када сам кренула нису постојала очекивања да будем толико јавна личност и да толико тога делим".

Преиспитивање каријере дошло је пре седам година, односно после развода од глумца Бреда Пита са којим има шесторо деце. Тада је "дигла руке" од посла и већину времена проводила кући с децом.

"Постојале су ствари од којих смо се морали да излечимо", рекла је о својој породици.

Објаснила је да разуме интересовање јавности за њен живот. Такође, казала је да размишља о томе да оде из Лос Анђелеса и више времена проводе у својој кући у Камбоџи.

"Изгубила сам могућност да слободно живим и путујем. Преселићу се када будем могла", казала је глумица, а преноси Си-Ен-Ен. 

Од 2016. глумица је посвећена својој деци, филмским пројектима, филантропији, новом модном бренду, Ателиер Џоли. Била је у браку са Бредом Питом од 2014. до 2016. године, али су били заједно још од 2005. године. 

Развод као и борба за старатељство над шесторо деце, трају годинама. Глумица је у јануару тужила бившег супруга за злостављање породице. У оптужници је наведено да је Бред давио једно од деце, друго ударио у лице, а да је њу ухватио за главу и протресао је. 

image