Магазин

Једна песма, једна прогноза: Метеоролог постао хит на ТикТоку због свог необичног извештавања

На друштвеној мрежи ТикТок већ данима круже генијални снимци Адама Кругера, харизматичног метеоролога који у свако своје извештавање уметне стихове популарних музичких нумера. За кратко време, водитељ је сакупио преко 1,7 милиона обожавалаца који му из дана у дан дају нове идеје и пружају подршку.
Једна песма, једна прогноза: Метеоролог постао хит на ТикТоку због свог необичног извештавања© Youtube / CW39 Houston

Кажу да за музику не постоје границе и да је то језик који сви разумеју. И заиста, када на друштвеним мрежама видимо налог овог метеоролога, та реченица добија још више смисла. Јер, он је у своју професију "уткао" и музику, на један потпуно несвакидашњи и до сада невиђени начин.

@weatheradam Replying to @rileymathieson4 @eminem “Without Me”? Challenge accepted… again! #eminem#withoutme#rap#hiphop#sneakingwordsintheweather♬ without me - Instrumental - no/vox & karaokey & Tazzy

Креативни метеоролог постао хит на ТикТоку

Свако јутро на путу до посла Адам у колима слуша музику, а затим стихове песама које му се посебно допадају користи како би описао временске прилике које становнике Хјустона очекују тога дана. 

На репертоару популарног метеоролога, кога прати преко 1,7 милиона људи на ТикТоку свакодневно се налазе најразличитије музичке нумере популарних извођача попут Мајкла Џексона, Еминема, Тејлор Свифт, Лил Вејна, Кулиа и многих других. Границе не постоје, а свако ново укључење у програм доноси талас позитивне енергије и фантастичног расположењаЗбог необичног начина извештавања и неодољиве харизме, главни метеоролог телевизијског канала CW39 у Хјустону, Адам Кругер, је постао права правцата светска сензација.

Пратиоци су ту да подрже и дају идеје

На самом почетку, Адам је сам бирао нумере које ће користити у извештавање о метеоролошкој ситуацији у Хјустону. Међутим, како је расла његова популарност, тако су се у одабир песама чији ће се стихови наћи у директном укључењу, укључили и многобројни обожаваоци који га прате на ТикТоку.

Сада, пре сваког појављивања на малим екранима, Адам пажљиво чита коментаре којe му пратиоци остављају на многобројним објавама на друштвеним мрежама, а затим бира коју ће песму "одрецитовати" када почне емисија. Потом снимак временске прогнозе са траженом нумером објави, и тако у круг.

image