Магазин

Шта нам доноси млад месец у Водолији

У ноћи између петка и суботе очекује нас млад Месец у знаку Водолије. У Водолији се у том тренутку налазе и Плутон и Меркур, а млад Месец и Сунце ће имати квадратни аспект са Ураном и Јупитером из знака Бика.
Шта нам доноси млад месец у Водолији© freepik/freepik

Водолија је фиксни знак, знак воље и неодустајања, али и знак који се тешко помера, покреће и углавном покушава да задржи постојеће стање. Потребан је дуготрајан притисак да би нешто "преломили" и активирали се, а када се истински активирају - е, онда стајања више нема. Тензија и трпљење су дуготрајни, али када "дара преврши меру" тај огромни притисак који је гомилан се ослобађа и избија у рушилачком походу. Замислите муњу која се ослобађа из облака пуних електрицитета и набоја и удара. Tо је моћан удар који цепа и пржи, непредвидив и фаталан по место у које удари.

Суштина младог Месеца у овом знаку је потреба да себе ставимо на прво место и изађемо из досадашњих оквира који су нас притискали. Наше реакције могу бити нагле и бурне. Релације било ког типа сада могу бити дебело узбуркане, па и прекинуте - у стилу "све по списку и ај' ћао". Трпљење више није опција, јер нам оно доноси појачану анксиозност, осећај да нам је тесно у сопственој кожи и неиздрж.

Млад Месец у Водолији доноси почетак нове фазе, а очигледно је да је она истовремено и бурна и ослобађајућа. Наредних пар недеља су нам наглашено турбулентни, оптерећујући и нервирајући - а цео утицај младог Месеца ће бити завршен шест месеци од сада, када будемо имали пун Месец у Водолији (кулминацију) на лето. У фази смо када ће нас ситуације и људи избацивати из такта, када ће нас много тога шокирати, изненадити, избацити из колосека. Све оно што је потребно мењати у овом ће периоду бити на удару непредвиђених дешавања и околности, па обратите пажњу - тамо где се "тресе" је место на којем треба мењати ствари из корена. Покушаји да задржимо постојеће стање ће нас умарати и исцрпљивати, зато се не држите грчевито оног што више није за вас и што је изгубило своју сврху - већ се усудите на промену.

Хороскоп приредила астролог Олга Савић , venerasapapilotnom.com

image
VV inauguration
banner