Магазин

Силвестер Сталоне ангажовао морнаричке фоке да му обуче ћерке како би безбедно живеле у Њујорку

Прослављени глумац Силвестер Сталоне (77) наговорио је своје ћерке да прођу кроз "Роки" обуку. Наиме, унајмио је морнаричке фоке како би Софија и Сикстин биле у потпуности спремне на живот у Њујорку.
Силвестер Сталоне ангажовао морнаричке фоке да му обуче ћерке како би безбедно живеле у ЊујоркуGetty © John Shearer / Contributor

Чувени глумац Силвестер Сталоне прославио се улогама у филмским серијалима "Роки" и "Рамбо"a уколико сте погледали бар један филм из неких од серијала, сигурно сте приметили да су улоге биле физички веома захтевне. Кондиција Сталонеу није недостајала, а интензивна вежбања су и дан данас део његове свакодневнице. Ове навике је пренео и на породицу, те је веома занимљив један податак којег су откриле његове ћерке. Он се није либио да ангажује морнаричке фоке како би његове ћерке биле обучене и спремне за живот у не тако безбедним местима.

Сталонеове ћерке Систин (25) и Софија (27) истакле су да је њихов отац инсистирао на томе да буду обучене у домену самоодбране, пре него што су се из Лос Анђелеса преселиле у Велику јабуку. Већ годину дана живе у овој великој метрополи и кажу да их нико још није надвладао: "Прошли смо кроз тежак 'дрил'. То је била права ствар. Нисмо изненађене што је тата ангажовао овакве професионалце, јер смо цео живот одрасли уз њега радећи сличне војне обуке самоодбране", рекле су за Њујорк пост.

Рутина је подразумевала буђење у цик зоре, доручковање 6 јаја у шест ујутру. Сикстин се нашалила и рекла је: "Он је направио савршене 'дечаке'".

Обука која је снимљена за ријалити "Породица Сталоне", укључивала је јурњаву кокошака, која подсећа на сцену из "Рокија".

Овај вид захтевног тренинга није важио за Сталонеову најмлађу ћерку Скарлет (21), јер она сада живи у Мајамију и очигледно да је глумац сматрао да је овај град далеко сигурније место у односу на Њујорк, преноси Кат.

Тренинг пролазе само одабрани

Тренинг посебног одреда специјалних америчких војних снага, морнаричких фока (navy SEAL) је екстремно захтеван и могу га проћи само одабрани. А изгледа да су га "прошле" и Сталонеове ћерке без већих проблема.

image