Магазин

Одржано друго полуфинале Песме за Евровизију, познати сви финалисти

Друго полуфинале "Песме за Евровизију" одржано је синоћ, где је наступало 14 такмичара. Пласман у финале обезбедило је седам такмичара, чиме је комплетиран списак од 16 учесника финала избора за српског представника на Песми Евровизије.
Одржано друго полуфинале Песме за Евровизију, познати сви финалисти© RTS

Многи су са нестрпљењем чекали друго полуфинале за "Песме за Евровизију" како би коначно сазнали који такмичари су обезбедили своје учешће у финалу.  Сабирањем смс гласова гледалаца и стручног жирија, по принципу пола-пола, следећи музичари су прошли даље.

1. Лоренс  - "Дом"

2. Teya Dora - "Рамонда"

3. Душан Куртић - "Због тебе живим"

4. Зејна- "Најбоља"

5. Милан Бујаковић - "Моје, твоје"

6. Немања Радошевић -"Јутра без тебе"

7. Џорџи -"Луна парк"

Финале "Песме за Евровизију", где ће се изабрати представник Србије који иде у мају на "Песму Евровизије" у шведски град Малме, заказано је за 2. март. 

Из првог полуфинала прошли су певачица Бресквица ("Гнездо орлово"), Христина ("Бедем"), Лена Ковачевић ("Зови ме Лена") и М.ИРА ("Перцепција"), Бојана и Давид ("Но но но"), Марко Мандић ("Дно"), бенд "Кени није мртав" ("Дијаманти") и Зорја ("Лик у огледалу").

Програм су водили Славен Дошло и Драгана Косјерина, а у такозваном грин руму са такмичарима су се дружили Кристина Раденковић и Стефан Поповић. 

РТС је најавио да ће свој део приход од СМС гласова све три вечери дати удружењу Звончица за помоћ деци оболелих од малигних и ретких болести. 

image