Спорт

Вазура: Пaртизан преговара са играчем из Лиге шампиона

Генерални директор фудбалског клуба Партизан Милош Вазура потврдио је интересовање за фудбалера Макабија Долева Хазиза
Вазура: Пaртизан преговара са играчем из Лиге шампиона© RT Balkan/Katarina Kostić

"Спомиње се играч за кога смо заинтерсовани с ким преговармао, али постоји друга страна која у овом тренутку није спремна за трансфер. Послали смо две понуде, чекамо њихов одговор, прелазни рок још није ни почео званично код нас. Истина је да желимо тог играча и преговарамо с клубом", рекао је Вазура, па потом објаснио зашто трансфер до сада још није реализован:

"Ако се договоримо с клубом, он је спреман да дође. Нема још ништа извесно, зато што клуб још није ништа, рекли су да нису спремни за трансфер, али прелазни рок још није почео".

Директор црно-белих сматра да његов клуб не треба да жури са довођењем играча.

"Није једини, али нећемо да журимо с прелазним роком, екипа нам је на окупу, сви су здрави, све је попуњено, тражимо да доведемо и оно што је стручни штаб рекао, тражимо играча који прави разлику. Прелазни рок тек почиње, трајаће дуго, сваки дан се појављују нови, преговарамо, гледамо, кад они одлуче шта желе, онда преговарамо с клубом".

Хазиза је препоручио првотимац Партизана Натхо Бибрас.

"Он је помогао, он је предложио, тако смо га видели. Оно што је најбитније, неке ствари које не знамо о играчу који долази, па питамо бочне стране. Овде имамо Натха који га познаје личне, каже да је менталитет сјајан, то су ствари које кад доводите неког играча, не можемо да сазнамо све о менаџерима и од њега. То можда буде истина, можда не, овде је Натхо испричао све најбоље о не спортским квалитетима, него људским. Ми нисмо имали проблем у Партизану са појачањима, са стрнацима, који су се показали као професионалци", рекао је Вазура.

image