Спорт

Вулвси разбили Ливерпул у "парампарчад", Јунајтед наставља да ређа победе

Тим Јиргена Клопа доживео је тежак пораз на гостовању, док је Манчестер јунајтед славио на "Олд Трафорду" у суботњим мечевима Премијер лиге
Вулвси разбили Ливерпул у "парампарчад", Јунајтед наставља да ређа победеGetty © Clive Mason / Staff

Изгубио је Арсенал од Евертона, што је у Премијер лиги изненађење дана, а она негативна изненађења, фудбалери Ливерпула не престају да приређују својим навијачима.

Пулени Јиргена Клопа настављају да посрћу, пошто су у суботу доживели тежак пораз на гостовању Вулверхемптону - 3:0.

Ливерпул је у 20. мечу у Премијер лиги ове сезоне већ уписао седми пораз и остао на само осам победа, па се сада налазе на катастрофалном 10. месту. "Редсима" је овог пута главе дошао катастрофалан почетак меча - прво аутогол Жоела Матипа у петом, а онда и погодак Крега Досона у 12. минуту.

Од тога се Ливерпул није опоравио, а докусурио их је Рубен Невеш трећим голом на мечу, у 71. минут, потврдивши убедљив тријумф Вулвса. За то време, одигране су још четири утакмице Премијер лиге.

Манчестер јунајтед је савладао Кристал Палас 2:1 головима Бруна Фернандеша и Маркуса Рашфорда, а упркос црвеном картону Каземира. Брајтон је био бољи од Борнмута 1:0, Брентфорд је савладао Саутемптон 3:0, док је Лестер на гостовању против Астон Виле био сигуран, резултатом 4:2.

Standings provided by Sofascore

image