Спорт

Анчелоти: Нисам нисам имао проблеме са Роналдом, он је решавао моје

Тренер фудбалера Реала Kарло Анчелоти, рекао је да репрезентација Бразила има највеће шансе да освоји Светско првенство у Kатару, али је стао и у одбрану Кристијана Роналда, преноси "Kоријере дело Спорт"
Анчелоти: Нисам нисам имао проблеме са Роналдом, он је решавао мојеGetty © Denis Doyle / Stringer

Бразил ће сутра од 16 сати у четвртфиналу СП играти против Хрватске. У преостала три дуела четвртфинала Мундијала састаће се Холандија - Аргентина, Португалија - Мароко и Енглеска - Хрватска.

"Бразил је најкомплетнији тим, имају квалитет, свежину и искуство, које је важно на оваквим такмичењима. Занима ме утакмица Енглеске и Француске. Менталитет је проблем Енглеза, а на овом првенству није било пуно изненађења", рекао је Анчелоти.

Он је рекао да никада није проблема са португалским фудбалером Kристијаном Роналдом.

"Зашто је Роналдо проблематичан? Не знам, можда јер још мисли да има 20 година, јер се добро осећа. Целу каријеру се добро бринуо о телу, али је конкуренција сада жешћа. Тренирао сам га две године и нисам имао проблема са њим. Решавао је моје проблеме. Постиже гол по утакмици и како онда може да буде проблем? Добро тренира, пази на сваки детаљ, мени је било лако да га тренирам. Изузетан је играч", казао је тренер Реала.

Анчелоти је истакао да је фудбалер Реала и бразилски репрезентативац Виницијус Жуниор изузетан фудбалер

"Виницијус има доста самопоуздања. Он и Мбапе имају две неуобичајене карактеристике, а то су брзина и експлозивност", закључио је Анчелоти.

 

image
VV inauguration
banner