Спорт

Реал Мадрид жели хрватску сензацију - Челси и 100.000.000 евра су још у трци

Биће много заинтересованих клубова за Јошка Гвардиола
Реал Мадрид жели хрватску сензацију - Челси и 100.000.000 евра су још у трциGetty © Alex Grimm / Staff

Хрватска је на Светском првенству у Катару поново одушевила свет, освојивши треће место, након вицешампионске позиције четири године раније.

Током тог турнира један од играча који је највише показао и највише навијача изненадио сјајним наступима био је штопер Јошко Гвардиол. Толико, да је сада и Реал Мадрид спреман да крене у потеру за њим.

Овај 20-годишњи дефанзивац Лајпцига је током читавог турнира играо на врло високом нивоу, а за многе је био и један од најбољих дефанзиваца на читавом турниру. Претходних месеци се увелико помиње могућност да пређе у лондонски Челси, али сада стижу нове информације.

Како тврди Фабрицио Романо, и Реал Мадрид се сада укључио у трку за његов потпис. Он каже да су Мадриђани већ неколико пута слали скауте да гледају Гвардиола и наводи да ће Реал покушати да га доведе у наредном летњем прелазном року.

Проблем у томе би могао да им представља Челси, који намерава да покуша да га доведе већ у јануару 2023. године. Помиње се по светским медијима да би вредност трансфера могла да иде и до 100.000.000 евра, али Реал Мадрид у тој причи никако не сме да буде отписан.

image