Спорт

Kлоп: Британске власти ми нису дозволиле да у затвору посетим Бекера

Менаџер Ливерпула Јирген Kлоп открио је да му британске власти нису дозволиле да у затвору посети легендарног немачког тенисера и тренера Бориса Бекера, преносе британски медији
Kлоп: Британске власти ми нису дозволиле да у затвору посетим БекераGetty © Mike Hewitt / Staff

Бекер је пре два дана у свом првом интервјуу после седам и по месеци проведених у британском затвору говорио како је проводио дане.

Он је у априлу осуђен на две и по године затвора, али је пуштен на слободу 15. децембра и затим депортован у Немачку. Бекер је говорио о подршци коју је добио од Јиргена Kлопа.

"Он је идол мог детињства и младости. Упознали смо се на Вимблдону пре седам година, моја супруга Ула је то организовала. Знала је да сам желео да га упознам. Пратио сам његову каријеру и био сам његов велики навијач. Остали смо у контакту", рекао је Kлоп.

Менаџер Ливерпула је истакао да је више пута разговарао телефоном са Бекером.

"Било ми је важно да зна да сам уз њега. Нажалост, нисам могао да га посетим, јер су ми локалне власти објасниле да је то превелик ризик. То сад и није важно, јер је једино битно да је Бекер опет слободан", додао је немачки стручњак.

Он је навео да би волео да види Бекера на утакмицама Ливерпула.

"Сада нека се одмори, а увек је добродошао у Ливерпул ако жели да гледа неки меч нашег тима, иако навија за друге клубове. Желим му добро здравље и да буде срећан", закључио је Kлоп.

image
VV inauguration
banner