Спорт

Спрема се паклена атмосфера - Звезда у рекордном року распродала карте за меч са Барселоном

Кошаркашки клуб Црвена звезда издао је саопштење да карата за меч српског клуба против Барселоне у наредном колу Евролиге, више нема у продаји, те да пуна дворана "Александар Николић" чека каталонску екипу

Еуфорија међу навијачима Црвене звезде је очигледна, како због резултата тима са Малог Калемегдана, тако и због недавних аквизиција.

Тим Душка Ивановића у четвртак од 20.00 часова у оквиру 15. кола Евролиге игра у Пиреју против екипе Олимпијакоса.

У наредном сусрету, 30. децембра, црвено-бели дочекују Барселону, а из српског клуба су саопштили да су карте за тај сусрет распоредате истог дана када су пуштене у продају.

Када су у питању онлајн сервиси, карте су биле распоредате за само два сата, због чега је Звезда саопштила да навијачи не покушавају више да их купују.

"КК Црвена звезда обавештава јавност да су карте за утакмицу 16.кола Евролиге са Барселоном распродате у рекордном року! Клуб је у четвртак преко свог тикетинг партнера пустио на својим продајним местима и онлине, карте у продају за ову утакмицу, а већ око 11.30 часова све карте које су биле на располагању су разграбљене! Овом приликом обавештавамо јавност да ће након реализације резервација, клуб пустити у продају мали контигент карата – и то само у случају да нека од резервација буде нереализована", наводе из Црвене звезде.

Standings provided by Sofascore

image