Спорт

Меси се враћа у Париз почетком 2023. године?

Фудбалер Пари Сен Жермена и капитен аргентинске репрезентације Лионел Меси могао би да се прикључи клубу тек почетком наредне године, преноси француски лист "Екип"
Меси се враћа у Париз почетком 2023. године?Getty © Marcelo Endelli / Stringer

Меси је пре недељу дана са селекцијом Аргентине освојио титулу на Светском првенству у Kатару. Он је потом славио са навијачима у Аргентини, а руководство ПСЖ-а наводно је поручило Месију да се добро одмори уочи наставка сезоне.

"Екип" је покушао да добије информацију од челника шампиона Француске када ће аргентински фудбалер да се врати у Париз. Међутим, новинари француског листа су добили одговор да нико не зна када ће Меси прикључи тренинзима шампиона Француске.

Француски лист тврди да није уобичајена ситуација да ПСЖ не зна када ће њихов најбољи играч да се врати у клуб, пошто се очекивало да Аргентинац буде у Паризу до краја године. Њихови извори тврде да се нико не би изненадио да се Меси у Паризу појави тек почетком наредне године.

"Меси сигурно неће играти на мечу између ПСЖ-а и Стразбура, који је на програму 28. децембра, као и на дуелу против Ленса, који је на програму три дана касније. Аргентинац ће највероватније да пропусти и меч против нижелигаша Шатеруа у Kупу Француске који ће бити одигран шестог јануара наредне године. Реално је да се Меси у тим ПСЖ-а врати тек 11. јануара на мечу против Анжеа, који ће бити одигран у Паризу", тврди "Екип".

image