Спорт

Кампацо највероватније пропушта и меч са Барселоном

Аргентински кошаркаш Факундо Кампацо, највероватније би требало да пропусти меч Евролиге у којем се Црвена звезда састаје са Барселоном, пошто још увек није регистрован за елитно европско такмичење

Са великим нестрпљењем су навијачи Црвене звезде дочекали долазак аргентинског плејмејкера Факунда Кампаца.

Дуго се чекало да некадашњи члан Реала, Денвера и Даласа, обуче црвено-бели дрес и покаже своју "магију" у српском тиму.

То се напокон десило у мечу Звезде и Борца у АБА лиги, али ће Кампацо изгледа још чекати на дебитантски наступ у Евролиги.

Наиме, Црвена звезда је имала рок до среде до 18.00 часова да преда папире за регистрацију аргентинског плејмејкера.

Није потврђено да ли је она то и урадила, али према писању домаћих медија, Звезда ипак није успела да реши претходне проблеме са Евролигом, која јој је 1. децембра увела забрану регистровања играча и тренера.

Председник Црвене звезде Небојша Човић, изјавио је у понедељак да је српски клуб измирио сва дуговања која је имао према некадашњим играчима и да ће се решење проблема са Евролигином забраном, врло брзо пронаћи.

Српски тим се у петак од 19.00 часова састаје са Барселоном, у мечу 16. кола Евролиге.

Црвена звезда саопштила је још у четвртак прошле недеље, да су карте за тај меч, који ће се играти у дворани "Александар Николић", увелико распродате.

image