Спорт

Нека се плаши Лацио - Влаховић се враћа у стартну поставу Јувентуса

Српски репрезентативац ће се први пут наћи у стартној постави на некој утакмици још од Светског првенства
Нека се плаши Лацио - Влаховић се враћа у стартну поставу ЈувентусаGetty © Stefano Guidi / Stringer

Фудбалер Јувентуса Пол Погба пропустиће због болова у бутном мишићу четвртфинални меч Купа Италије против Лација, док ће српски нападач Душан Влаховић бити у стартној постави, изјавио је тренер торинског клуба Масимилијано Алегри.

To ће бити прва утакмица у стартној постави за репрезентативца Србије још од Светског првенства у Катару, пошто се дуго мучио због повреде. На претходном мечу против Монце уписао је 25 минута игре у другом полувремену.

Погба се у летњем прелазном року вратио у Јувентус из Манчестер јунајтеда, али због повреде и операција није одиграо ниједан званични меч за торински клуб, а пропустио је и Светско првенство у Катару. Француски фудбалер био је на клупи у прошлом мечу Серије А против Монце (0:2).

"Нажалост, када је играч месецима без физичке активности, бол се јави чим се појача интезитет тренинга. Његово колено мора да се прилагоди, морамо да се сналазимо у оваквој ситуацији, нема чуда", рекао је Алегри.

Фудбалери Јувентуса ће дочекати у четвртак екипу Лација (21.00) у мечу четвртфинала Купа Италије.

"Сутра ујутро ћу да одлучим о формацији. Осим Леонарда Бонућија, једини који неће бити доступан је Погба. Влаховић? Сутра би требало да буде у стартној постави", закључио је тренер Јувентуса.

image