Спорт

Тен Хаг: Не кајем се што сам отписао Роналда

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг признао је да је мирно спавао када је одлучио да из првог тима уочи почетка сезоне одстрани португалског фудбалера Kристијана Роналда, преносе британски медији
Тен Хаг: Не кајем се што сам отписао РоналдаGetty © Catherine Ivill / Staff

Роналдо је закаснио на припреме "црвених ђавола", пошто је желео трансфер у неки други клуб.

Међутим, пошто Португалац није успео да промени клуб уочи почетка сезоне морао је да испоштује уговор и да се прикључи припремама Манчестер јунајтеда.

"Имао сам своје разлоге због којих сам отписао Роналда. Ти разлози су били врло очигледни. Знао сам које су последице такве одлуке, било ми је јасно да би могле да буду негативне за мене. Нисам се бринуо, спавао сам мирно, чак и током ноћи. Моје је да доносим одлуке које клуб воде напред", рекао је Тен Хаг.

Роналдо и Манчестер јунајтед су у новембру прошле године раскинули уговор, пошто је португалски фудбалер у интервјуу британском новинару Пирсу Моргану извређао клуб са "Олд трафорда". Роналдо је потом каријеру наставио у Ал Насру.

"То је мој посао и моја одговорност. Морам да стојим иза својих одлука и то дугорочно. Наравно, немате увек пуно времена за нешто што морате да урадите. Тада смо имали 10 дана да одлучимо шта ћемо да радимо са Роналдом", закључио је Тен Хаг.

image