Спорт

Kраљ: Непријатно сам изненађен Пиксијевим списком

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Ивица Kраљ рекао је да је незадовољан зато што на ширем списку Драгана Стојковића Пиксија нема ниједног играча "црно-белих", али је додао да селектору Србије жели успех у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одиграно 2024. године
Kраљ: Непријатно сам изненађен Пиксијевим списком© ATA Images

Стојковић је јуче објавио списак од 36 играча за квалификације за ЕП. Фудбалери Србије се 24. марта састају са Литванијом у Београду, док три дана касније играју против Црне Горе у Подгорици.

На списку селектора Србије нема ниједног фудбалера из Партизана.

"Наравно да сам непријатно изненађен. Партизанових играча није било ни у претходном периоду, кад смо имали добре резултате. Опет, с једне стране сам изненађен, с друге - и нисам. Kо разуме, схватиће. Ја сам од оних који верује у ове играче, тако је било, сад је и биће. Уз све то, желим срећу селектору у наредним квалификацијама за ЕП", рекао је Kраљ за "Спортски журнал".

Фудбалера Партизана није било у националном тиму Србије на пријатељском мечу са селекцијом САД-а.

"Да не улазим у то... Нису ишли ни неки други, па су ту! Довољно сам рекао... Не бих да коментаришем друге", рекао је Kраљ и поновио да Партизан није имао репрезентативце ни када је клуб из Хумске био у форми.

image