Спорт

Бивши првак света шокиран звиждуцима навијача: Меси мора да напусти ПСЖ!

Славни Француз има савет за Аргентинца, којем 30. јуна истиче актуелни уговор са Парижанима, а нови још увек није потписао
Бивши првак света шокиран звиждуцима навијача: Меси мора да напусти ПСЖ!Getty © Alexander Hassenstein / Staff

Бивши репрезентативац Француске Емануел Пети коментарисао је звиждуке навијача Пари Сен Жермена упућене Лионелу Месију.

Најбољи фудбалер света био је мета критика навијача током меча ПСЖ-а и Лиона, у којој су Парижани изгубили 1:0 и тако забележили нови слаб резултат.

Легендарни Пети је решио да стане у одбрану Аргентинца.

"Чујем пуно критика које кажу да Меси хода по терену. Али Меси је диригент оркестра, он управља саиграчима", рекао је Пети за "РМЦ".

Некадашњи првак света из 1998. и Европе из 2000. године, као и некадашњи играч Монака, Арсенала, Барселоне и Челсија, рекао је да су "звиждуци упућени Месију увреда за фудбал" и да би због тога Аргентинац требало да напусти клуб.

"Проблем ПСЖ-а нису играчи попут Месија и Нејмара. Мораш да знаш како да их искористиш. Погледајте Аргентину која је Месија окружила ратницима спремнима да умру и дају своју крв за Месија. То ме подсећа на време када сам играо са Зиданом. Па не бих му ја рекао да игра одбрану, већ сам ја то морао да чиним како би он управљао оркестром", сликовито је све објаснио Емануел Пети.

image