Спорт

Гвардиола пред реванш: Плаши ме то што Реал увек има невероватан састав

Менаџер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је пред утакмицу са Реалом да његов тим мора да умањи опасности противника, преноси Скајспорт
Гвардиола пред реванш: Плаши ме то што Реал увек има невероватан саставGetty © Clive Brunskill / Staff

Фудбалери Манчестер ситија дочекују вечерас екипу Реала у другој утакмици полуфинала Лиге шампиона. У првом дуелу у Мадриду резултат је био 1:1.

"Знамо колико је важан меч са Реалом за ово такмичење. Морамо да играмо као што то радимо све време и да останемо ми, захвалан сам тиму због онога што смо урадили. Узбуђени смо веома, да бисмо добили Реал морамо да имамо план утакмице и да будемо спремни да променимо меч и да стварамо шансе. Реал има много квалитета", истакао је Гвардиола.

Додаје да Реал има сјајне играче на којима базира успехе.

"Да знам зашто су тако добри у Лиги шампиона знао бих да их победим. Имају сјајне играче и на томе базирају успехе. Милан је освајао са Сакијем и Kапелом и ти тимови су имали врхунске играче. Оно што ме плаши код Реала је да увек имају невероватан састав. Међутим ми морамо да умањимо Реалове опасности. Не можемо да мислимо на прошлост. Морамо да играмо најбољу утакмицу", закључио је Гвардиола.

image