Спорт

Весели за РТ Балкан: Следи најглупља утакмица у сезони, разочарани смо и тужни

Чешки кошаркаш из редова Барселоне Јан Весели, на српском језику у интервјуу за РТ Балкан, изјавио је да је разочаран исходом полуфинала на Фајнал-фору Евролиге у Каунасу, као и да следи "најглупљи меч сезоне" за треће место
Весели за РТ Балкан: Следи најглупља утакмица у сезони, разочарани смо и тужни© RT Balkan

Барселона је након преокрета поражена од Реал Мадрида у полуфиналу Фајнал-фора Евролиге.

Као и многи његови саиграчи, Јан Весели не зна због чега његов тим није изгледао најбоље на терену.

"Не знам шта се десило, стварно не знам шта да кажем. Не слажем се да је сјајна утакмица била, играли смо лоше генерално."

Реал је место на Фајнал-фору изборио након серије са Партизаном, у којој је такође након преокрета славио.

"Сви знамо шта се десило у серији са Партизаном и свако има своје мишљење о томе. Они имају доста искусних играча, то су опет показали."

Чешки кошаркаш истакао је да није велики фан утакмице за треће место, називајући је "најглупљом утакмицом сезоне".

"Моје мишљење је да је ова утакмица за треће место најглупља утакмица која треба да се игра у сезони. Оне припремне утакмице на почетку сезоне, боље су од ове. Ипак, мора да се игра, шта да радимо. Пробаћемо да се спремимо за тај меч и да се спремимо за почетак плеј-офа у шпанском првенству", додао је Весели.

Некадашњи кошаркаш Партизана изјавио је каква је атмосфера у каталонском тиму, као и то постоји ли шанса да се некада врати у редове српског клуба.

"Причали смо после утакмице, сви смо тужни, разочарани сезоном, али шта да се ради. Такав је формат, таква је кошарка. Сада не размишљам о томе, ја сам под уговором, видећемо шта ће се дешавати следећих година", закључио је Весели.

image