Спорт

Кимих и Горецка ипак на продају, има и неочекивано заинтересованих купаца

Према писању бројних европских медија, немачки фудбалери Џошуа Кимих и Леон Горецка, могли би да напусте Бајерн Минхен, уколико Баварци добију адекватну понуду
Кимих и Горецка ипак на продају, има и неочекивано заинтересованих купацаGetty © Christian Kaspar-Bartke

Иако је пре само пар недеља деловало да Бајерн ни под којим условима не жели да се одрекне својих везиста, ситуација се променила.

Како је први пренео "Кикер", а потом и бројни медији широм Европе, тим из Минхена је рад да прода фудбалере, али уз адекватну одштету.

Наравно да се одмах појавила информација да је Барселона једна од најзаинтересованијих за услуге Кимиха, пошто је њихов тренер Ћави и раније причао о томе како би био идеалан Бускетсков наследник.

Ипак, како се "Блауграна" налази у одређеним финансијским проблемима, многи не дају велике шансе каталонском клубу за тај трансфер.

Уз Барсу, интересовање су показали и Манчестер јунајтед и Ливерпул. Према писању британсих медија, Кимихова цена је 80 милиона евра

Поред интересовања великана европског фудбала, можда и највише занимљиво звучи гласина да је конкретан у својим жељама да доведе Леона Горецку, нико други до Вест Хем.

Каква ће бити судбина Кимиха и Горецке, али и још неколико фудбалера Бајерна, може зависити од судбине Харија Кејна и тога да ли ће каријеру наставити управо у Минхену.

image