Спорт

Бахар пред Војводину: Једва чекам меч, али најбољу форму желимо у Лиги шампиона

Тренер Звезде је свестан да његов тим очекује тежак сусрет на почетку нове сезоне Суперлиге
Бахар пред Војводину: Једва чекам меч, али најбољу форму желимо у Лиги шампиона© YouTube / screenshot / Crvena zvezda

Тренер Црвене звезде Барак Бахар донео је свом тиму током припремног периода промене и нову енергију, а сада и сам једва чека да започне надметање у Суперлиги Србије.

"Веома сам узбуђен што је испред нас прва званична утакмица. Једва чекам да видим навијаче опет у великом броју, а могу да им обећам исто оно што су видели против Фјорентине - страст, жељу и борбу", почео је Бахар уочи утакмице против Војводине.

Звезда у недељу од 20.00 часова у првом колу Суперлиге дочекује Новосађане.

"Желим да будемо у најбољој форми увек, наравно, желимо да будемо на врхунцу када почне Лига шампиона. Имали смо добре припреме, у доброј смо форми, биће то још боље са протоком времена и рада. Очекујем највишу форму на старту Лиге шампиона", истакао је Бахар на конференцији за медије.

Војводина стиже у госте шампиону после пораза од АПОЕЛ-а (2:1) у квалификацијама за Лигу конференција.

"Наравно, гледали смо ривала, не само последњу утакмицу. Војводина је добар тим, остварили су добар резултат на Кипру и могу да прођу даље ако одиграју добро у реваншу. Свестан сам да ће се и они бранити на нашем терену, биће нам потребно двадесетак минута да дођемо до гола, биће потребно "пробити" и тај бункер, али имам довољно паметне и способне играче који то могу да реше", поручио је израелски стручњак и открио да не може да рачуна на повређеног Александра Катаија, као и Гелора Кангу, који се тек вратио из Габона где је боравио због приватних проблема.

image