Спорт

Бахар и Звезда чувају таленте - Кнежевић продужио уговор до 2027.

Даровити офанзивац се летос прикључио првом тиму шампиона Србије, а сада је добио и нови уговор
Бахар и Звезда чувају таленте - Кнежевић продужио уговор до 2027.© Facebook / FK Crvena zvezda

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је продужио уговор са младим репрезентативцем Србије Николом Кнежевићем до јуна 2027. године.

Талентовани офанзивац се прикључио тренинзима Барака Бахара пред почетак припрема и задужио дрес са бројем 41.

"Велика је част продужити уговор са Црвеном звездом, клубом у ком сам поникао. Заиста сам срећан што сам овде, и желим да се што пре наметнем у првом тиму и добијем прилику да дебитујем, а затим и да имам што више добрих утакмица. Атмосфера је одлична, дружимо се, поштујемо и мислим да се то види и на терену, с обзиром на то да Звезда игра сјајно. Сви моји снови су везани за Звезду, али идем корак по корак. Претходних шест месеци сам провео у Напретку, сматрам да сам зрелији него што сам био и спремнији за изазове које са собом носи Звездин први тим. Позитивна трема је присутна, али навикао сам на све то и знам како да се носим са притиском", рекао је Кнежевић за клупски сајт.

Кнежевић је рођен 10. марта 2003. године у Земуну и прошао је млађе категорије Црвене звезде. Окитио се титулом Омладинске лиге Србије у којој је постигао 21 погодак. Калио се потом у Графичару где је уписао 50 утакмица и 11 голова, а затим и у Напретку где је наступио на 16 утакмица.

Прошао је и све млађе категорије селекције Србије, а најбоље се сналази на позицији офанзивног везног фудбалера.

image