Спорт

Фудбалски савез Србије отворио своју прву продавницу: Мајице од 1.600, дресови и до 16.000 рсд

Фудбалски савез Србије отворио је своју прву продавницу са навијачким сувенирима, уочи одласка репрезентације на Светско првенство у Катару.

"Фан шоп орлови " налази се у центру Београда, на Теразијама 42, а на отварању присутнима се обратио генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић, који је објаснио шта ће све бити у понуди.

"Ово је само још један корак у низу у циљу модернизације Савеза. Ми имамо заиста велике захтеве од стране навијача Србије за куповином навијачких реквизита и посебно дресова. И као што видите у овој продавници, навијачи Србије, али и домаћи и страни туристи који посећују Београд, моћи ће да купе оригинал дресове фудбалске репрезентације Србије, навијачке дуксеве, навијачке мајице. Ту је и школски програм, програм и за бебе, а асортиман ће бити све већи и богатији", рекао је Шурбатовић.

Главни оперативац ФСС најавио је отварање још једне радње у главном граду Србије.

"Ускоро ћемо отворити још једну продавницу у центру Београда и преко својих партнера и дистрибутивних канала великих трговинских центара, учинићемо да садржај и роба ове врсте буде доступна свим навијачима. Саопштићу вам један интересантан податак, пошто се налазимо непосредно пред почетак Првенства света које се одржава у Катару.

Ми смо пред претходно Светско првенство у Русији 2018. године продали 36000 дресова. Наши највећи купци тада били су у Аустрији, Швајцарској. Немачкој, Аустралији, САД и Русији. Ово је један 'шоурум', људи који долазе овде моћи ће да купе оно што желе, а оно што је такође важно, јесте да планирамо у наредним данима да отворимо и онлајн продавницу и све ове производе учинимо доступним широм света", рекао је Шурбатовић.

Дресови репрезентаације коштају од 11.000 до 16.000 динара, док се навијачке мајице могу наћи по цени од 1.600 динара, колико кошта и шал.

Фудбалска репрезентација Србије прву утакмицу на Светском првенству у Kатару игра против Бразила 24. новембра у Лусаилу од 20.00 часова по нашем времену.

Затим, четири дана касније следи дуел против Kамеруна (11.00) у Ал Вакри. Последњу утакмицу групне фазе Орлови играју против Швајцарске од 20.00 сати, 2. децембра у Дохи.

image
VV inauguration
banner