Спорт

Драма на Бановом брду: Фудбалер пао, мајка утрчала на терен, а капитен му вадио језик

На мечу Чукаричког и Војводине који је окончан резултатом 2:2, далеко најважније било је здравље 18-годишњег Војина Серафимовића, који је због ударца задобијеног у дуелу морао да буде превезен у болницу
Драма на Бановом брду: Фудбалер пао, мајка утрчала на терен, а капитен му вадио језик© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Потресне сцене виђене су у недељу увече на утакмици Чукарички - Војводина (2:2) у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, када је играч домаћих Војин Серафимовић морао да буде одвезен у болницу.

Овај 18-годишњак је задобио страшан ударац у главу у дуелу са играчем Војводине Норманом Кембелу, а након ког је дуго остао да лежи на трави.

У првим, драматичним тренуцима, тренер Чукаричког Игор Матић утрчао је на терен и одмах стао крај фудбалера да види како је. У ТВ преносу се могло чути и како виче дежурној служби да пожури и да кола Хитне помоћи што пре уђу на терен.

Неколико тренутака касније, на терену се појавила и Серафимовићева мајка, која је била забринута због онога што се догодило њеном сину. Из ФК Чукарички су се након утакмице огласили.

"По завршетку утакмице стигле су и вести из болнице. Серафимовић је био свестан, имао је неколико шавова и биће пуштен на кућно лечење", саопштено је.

Судећи по фотографијама са утакмице, капитен Чукаричког Марко Доцић био је најсвеснији и брзо је реаговао, пошто се чини да је Серафимовићу превентивно извадио језик из уста саиграча, да бих одмах потом притрчали и чланови медицинског особља "брђана".

image