Спорт

Рамос: Надао сам се да ћу играти на Мундијалу у Катару

Фудбалер Пари Сен Жермена, Серхио Рамос, признао је да није очекивао да неће бити на списку селектора Шпаније Луиса Енрикеа за предстојеће Светско првенство.
Рамос: Надао сам се да ћу играти на Мундијалу у КатаруGetty © Fran Santiago

Луис Енрике је пре три дана објавио коначан списак фудбалера за Мундијал, али на њему није било Рамоса, који је одиграо 180 мечева за селекцију Шпаније.

"Мундијал је био велики сан, надао сам се да ћу да идем у Катар. Било би ми то пето Светско првенство, али нажалост мораћу мечеве да пратим преко ТВ-а. Тешко је, али ће сунце и сутра да сване. Ништа не бих код себе променио, ни менталитет, ни страст, ни преданост, труд, посвећеност... Хвала вам на подршци, пуно је још изазова и циљева. Видимо се ускоро", написао је Рамос на Инстаграму.

Шпански фудбалер је признао да је прошла сезона била изузетно напорна.

"Имао сам проблема са повредама, морао сам да се привикнем на нови клуб и град. У потпуности сам се посветио опоравку, водећи се постављеним циљевима и амбицијама. Срећом, могу да кажем да се ове сезоне осећам добро, да поново уживам у фудбалу играјући за сјајан клуб у сјајном граду", додао је Рамос.

СП ће бити одржано у Катару од 20. новембра до 18. децембра, а Шпанија ће бити у групи Е са Немачком, Костариком и Јапаном.

image