Спорт

Коначно и Тен Хаг да добије добру вест: Јунајтед објавио - Лук Шо је коначно здрав

Манчестер јунајтед је на почетку сезоне имао доста проблема са повредама важних играча
Коначно и Тен Хаг да добије добру вест: Јунајтед објавио - Лук Шо је коначно здравGetty © Alex Caparros / Stringer

Фудбалер Манчестер јунајтеда Лук Шо вратио се тренинзима првог тима после паузе од три месеца због повреде, саопштио је енглески клуб.

"Манчестер јунајтед је добио велико појачање уочи наставка сезоне у Премијер лиги, пошто се Лук Шо вратио тренинзима. Он је тренирао са првим тимом уочи меча Премијер лиге против Евертона у недељу", саопштио је клуб са "Олд трафорда".

Шо је одиграо само прва два меча у сезони против Вулверхемптона и Тотенхема пре него што је у августу доживео повреду мишића.

Енглески репрезентативац (28) је у Манчестер јунајтед стигао 2014. године из Саутемптона, а за клуб са "Олд трафорда" је одиграо 262 утакмице и постигао је четири гола. У саопштењу Манчестер јунајтеда се наводи да се Тајлер Маласија и даље налази на листи повређених играча.

"Црвени ђаволи" се тренутно налазе на шестом месту на табели Премијер лиге са 21 бодом, а у недељу ће гостовати Евертону, у првом мечу "карамела" након одлуке Премијер лиге да их казни одузимањем 10 бодова због кршења правила о финансијском фер-плеју.

image