Спорт

Хоћете да гледате Србију на ЕУРО 2024? У понедељак почиње продаја карата

Репрезентација Србије у суботу је добила ривале на Европском првенству у Немачкој, где ће наредног јуна играти у групи Ц против селекција Енглеске, Словеније и Данске
Хоћете да гледате Србију на ЕУРО 2024? У понедељак почиње продаја каратаGetty © Francois Nel / Staff

Фудбалски савез Србије подсетио је навијаче "орлова" да у понедељак 4. децембра у 14.00 часова почиње продаја улазница за ЕУРО 2024.

Србија своје утакмице игра 16. јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, док ће у Минхену на "Алијанц арени" одиграти наредна два сусрета - 20. јуна против Словеније и 25. јуна против Данске.

Продаја улазница почиње у понедељак и трајаће до 12. децембра. Интересовање навијача из Србије, али и региона је велико, а ФСС је на свом сајту објавио важне детаље за све оне који би да купе улазнице за мечеве "орлова".

  1. Продаја улазница обављаће се искључиво преко сајта УЕФА што значи да ФСС неће вршити продају карата за ЕУРО 2024.
  2. Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације УЕФА Тикетс, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.
  3. Регистрација и аплицирање за улазнице на сајту УЕФА за навијаче почиње 4. децембра у 14.00 и трајаће до 12. децембра 2023. године у 14.00. И то је рок који мора да се испоштује и ко у том термину не аплицира – највероватније неће моћи накнадно да набави улазнице. У јануару 2024. године УЕФА шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на УЕФА Тикетс апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну 2024. године. Кју-Ар код на улазницама ће се појавити око три часа пред утакмицу.
  4. Сваки купац улазница биће обавештен путем е-поште да преузме апликацију УЕФА Тикетс и прихвати услове и одредбе пре него што приступи својим улазницама.
  5. Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише четири улазнице по утакмици.

image