Спорт

"Успели су... Има ствари које не можемо да победимо": Играчи Партизана реаговали после пораза

Фудбалери Партизана остали су без првог места на табели Суперлиге, након што су у понедељак доживели пораз 2:1 од Радничког у Нишу
"Успели су... Има ствари које не можемо да победимо": Играчи Партизана реаговали после пораза© FK Partizan / Miroslav Todorović

Упркос вођству, екипа Игора Дуљаја је изгубила други меч у последња три кола. И док стратег црно-белих није желео да коментарише суђење - његови фудбалери нису исто мислили.

Неколико играча Партизана огласило се на друштвеним мрежама, јасно показавши незадовољство суђењем на утакмици у Нишу. Најопширнији био је Алдо Калулу.

"Успели су... Хвала породици Партизана за њихову неуморну подршку, свака част тиму за труд. Али има ствари које ми не можемо да победимо. Али... Наставићемо даље без обзира на све", написао је Калулу.

И други странци су имали потребу да понешто кажу. Стрелац јединог гола за Партизан Матеус Салдања такође није био задовољан третманом црно-белих у Нишу.

"Борићемо се против сваког и свега. Ми смо Партизан", написао је он, док је и Бибарс Натхо реаговао. Израелац је објавио своју фотографију на којој се налази са судијама са утакмице на "Чаиру", а преко које је ставио неколико емотикона који држе прст преко уста.

После 17 одиграних кола, Партизан има 43 бода, колико и првопласирана Црвена звезда, али црно-бели имају слабију гол-разлику.

image