Спорт

Ненад Милијаш: Ови дечаци су показали да су будућност Црвене звезде

Тренер омладинаца Црвене звезде Ненад Милијаш честитао је младим фудбалерима црвено-белих на игри против Манчестер ситија у шестом колу групе Г Лиге шампиона младих
Ненад Милијаш: Ови дечаци су показали да су будућност Црвене звезде© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Црвена звезда и Манчестер сити су у Београду одиграли без победника 2:2, након што је домаћи тим два пута водио.

"Лепа утакмица за ову децу и заиста ми је жао што нису победили, јер су дали све од себе. Имали смо доста прилика... Манчестер сити је најквалитетнија екипа у групи, показали су то на свим утакмицама, али свака част мојим играчима који су дали све од себе и иду на заслужени одмор", рекао је Милијаш, преноси званични сајт клуба.

Голове за Црвену звезду су постигли Јован Шљивић и Андрија Максимовић.

"Драго ми је што су постигли голове. Прелепи погоци и сигурно ће се дуго причати о њима. Штета стварно што нисмо победили, али морамо да научимо из тога. Ово је свакако нешто најбоље што омладински фудбал доноси", додао је Милијаш.

Манчестер сити је освојио прво место на табели групе Г са 14 бодова, док је Лајпциг други са 11. Црвена звезда и Јанг Бојс су освојили по четири. Црвена звезда је полусезону у Омладинској лиги Србије завршила на другом месту на табели са шест бодова мање од првопласираног ИМТ-а.

"Не оптерећујем се местом на табели, него тиме како дечаци играју и напредују. Циљ је да формирамо што више играча за први тим Црвене звезде. Има још много утакмица пред нама, а што се тиче игре, на прави начин смо завршили полусезону и постајемо све бољи тим", закључио је Милијаш.

image