Спорт

Спрема се фудбалски земљотрес у Хрватској – Динамо жели да врати Модрића

Најбољи хрватски фудбалер свих времена готово извесно ће напустити Реал Мадрид на крају сезоне, а могао би да буде и део једног од највећих трансфера у овом веку
Спрема се фудбалски земљотрес у Хрватској – Динамо жели да врати МодрићаGetty © Martin Rose

Лука Модрић одлази из "краљевског клуба", а иако има много заинтересованих клубова, он би могао да се врати у матични.

Загребачки Динамо спрема трансфер бомбу која би могла да покрене прави фудбалски земљотрес на овим просторима.

Наиме, челници Динама су контактирали Модрића како би се распитали колико је реално да се врати на "Максимир".

Најтрофејнији клуб у историји хрватског фудбала има жељу да у своје редове доведе једног од најбољег играча старог континента и освајача пет Лига шампиона.

"Модри" имају озбиљне амбиције за следећу сезону, желе да се врате у елитно такмичење и виде бившег освајача Златне лопте као идеалног играча који би их у томе предводио.

Председник клуба Мирко Баришић је саопштио и даље акутелном фудбалеру Реал Мадрида да су му врата у екипи из Загреба широм отворена.

Лука је, према писањима хрватских медија, добро реаговао на почетну понуду и узео је у разматрање, што је додатно повећало оптимизам у тиму из престонице.

Динамо би тако дао најбољи одговор свом највећем ривалу Хајдуку, који је успео да у своје редове доведе Ивана Перишића и Јосипа Брекала,а евентуални долазак Модрића у многоме би "модре" поново вратио на врх.

Модрић је последњи пут играо за Динамо 2008. године када је прешао у Тотенхем за 22.500.000 евра.

Након епизоде у Лондону, прешао је на "Сантјаго Бернабеу", где је постао један од најбољих везних фудбалера свих времена.

image
VV inauguration
banner