Спорт

Модрић завршава каријеру у дресу Хрватске? Иде из Реала, а нико не зна шта га чека после

Некада најбољи фудбалер света могао би да по окончању Европског првенства прекине играчку каријеру
Модрић завршава каријеру у дресу Хрватске? Иде из Реала, а нико не зна шта га чека послеGetty © Catherine Ivill / Staff

Фудбалери Реал Мадрида у четвртак увече од 21.00 играју меч шпанске Примере против Хетафеа, а реномирани лист "Марка" тврди да на том сусрету поново у стартној постави неће бити Луке Модрића.

Легендарни хрватски фудбалер могао би према писању шпанских медија чак и да оконча професионалну каријеру предстојећег лета, по завршетку Европског првенства у Немачкој!

Како истиче новинар "Кадене сер" Ману Карено, ово је последња сезона Модрића у "краљевском клубу".

"Лука Модрић неће добити нови уговор. И ово што је одиграо ове сезоне је доста више него што се очекивало, а све због повреда неких играча за које Реал сматра да су дошли на ниво да преузму конце клуба у своје руке. Модрићу је то јасно, зна да игра и више него што је очеквиао, али зна и то да му је сад улога у клубу секундарна", рекао је поменути новинар.

Због тога се помиње могућност да Модрић после Реала пређе у неки тим из МЛС лиге или да оде у Саудијску Арабију. Ипак, наводи се да Хрват није баш одушевљен идејом да иде на Блиски исток, те је МЛС реалнија опција.

Ипак, уколико Модрић не добије довољно добру понуду из МЛС лиге, он би могао да одлучи да се пензионише по завршетку Еура на ком ће још једном представљати селекцију Хрватске.

image
VV inauguration
banner