Спорт

Клоп коментарисао дебакл Ливерпула: Стварно лоша утакмица

"Црвени" су доживели велики ударац у првом мечу и питање је да ли могу да преокрену у реваншу у Италији
Клоп коментарисао дебакл Ливерпула: Стварно лоша утакмицаGetty © Crystal Pix/MB Media / Contributor

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп није био задовољан после утакмице свог тима против Аталанте, у првом мечу четвртфинала Лиге Европе.

Ливерпул је изгубио од Аталанте са великих 3:0 на "Енфилду" и имаће тежак задатак да у Бергаму преокрене и продужи своје европске амбиције.

"Ово је стварно била лоша утакмица. О, мој Боже...", започео је Клоп, који ће на крају сезоне, након девет година на клупи, напустити Ливерпул.

"Добро смо ушли у утакмицу, али нисмо тако наставили. И пре њиховог првог гола, изгубили смо конце игре. Било нас је свуда, али и нигде. Везни ред нам је био развучен. Нисам то одмах препознао, стварно је било чудно."

Енглески великан бори се на више фронтова, због чега је Немац направио велики број измена у стартној постави, па су на клупи остали Мохамед Салах, Ендру Робертсон и Доминик Собослај.

"Потпуно разумем ваше питање. Изгубимо ли утакмицу, увек се говори о променама. Али поново бих све урадио исто, а разлог је тај да и у наставку сезоне желимо да будемо добри. Стога морамо правити промене. Моја је одговорност овај резултат, знам то. Међутим, понављам, не бих мењао одлуку о стартној постави."

Ливерпул је 2019. године против Барселоне преокренуо идентичан заостатак и ушао у финале Лиге шампиона, због чега је Јирген упитан да ли тим може да понови овакав резултат.

"Немам појма", закључио је Клоп.

Реванш између Аталанте и Ливерпула на програму је следећег четвртка на стадиону "Гевис" у Бергаму.

image
VV inauguration
banner