Спорт

Велики проблем за Партизан - Нађ одбио да замени Дуљаја, црно-бели без тренера са лиценцом

Фудбалски клуб Партизан налази се у великом проблему пред 173. "вечити" дерби. Игор Дуљај је суспендован и неће моћи да води екипу, а према писању домаћих медија, његов помоћник Алберт Нађ је одбио да преузме ту одговорност

Несвакидашња ситуација одвија се у табору црно-белих и то пред најбитнији део сезоне.

Игор Дуљај је због жутог картона у поразу од Чукаричког, зарадио суспензију и неће моћи да води свој тим у "вечитом" дербију.

"Парни ваљак" у плеј-оф фазу такмичења улази са седам бодова заостатка, па ће управо дуел са Црвеном звездом бити вероватно и пресудан у борби за титулу.

Додатни проблем за Партизан настао је када је помоћник Игора Дуљаја - Алберт Нађ, одбио да преузме одговорност и улогу шефа струке у "вечитом дербију".

Како преносе домаћи медији, конкретно "Телеграф", Нађ је своју одлуку саопштио пред јутарњи тренинг црно-белих.

Додаје се да је након интензивне расправе, напустио тренинг центар Партизана у Земуну.

"Спорт клуб" наводи да је Нађ оптужио Дуљаја да је намерно добио жути картон против Чукаричког, што је подстакло њихову оштру расправу, која је била на ивици физичког сукоба.

Остаје да се види какав ће бити епилог ситуације, која је додатно закомпликована чињеницом да сем Алберта Нађа, нико у стручном штабу Партизана не поседује УЕФА Про лиценцу, која је неопходна за вођење клуба на овом нивоу.

Бојан Завишић и Бруно Фидалго имају лиценце за нижи ранг, док је Марко Јовановић тек почео да се школује за тренерски посао.

Према писању домаћих медија, једина особа која би испуњавала услов и могла да води Партизан у "вечитом" дербију је Италијан Валерио Зудус, али је он напустио клуб из Хумске пре извесног времена.

image