Спорт

Партизан изгубио, Натхо поручује Звезди: На дербију важе другачија правила

Црно-бели ће сада покушати да колико-толико побољшају утисак и смање велики заостатак за "вечитим" ривалом
Партизан изгубио, Натхо поручује Звезди: На дербију важе другачија правила© Dusan Milenkovic/ATAImages

Везни фудбалер Партизана Бибарс Нархо изјавио је после пораза од Чукаричког (2:3) у 30. колу Суперлиге Србије да он и његови саграчи нису срећни због таквог резултата.

Искусни Израелац је истакао да је сада сав фоку на мечу против Црвене звезде наредне суботе, у ком црно-бели желе да стигну до победе над највећим ривалом.

"Нисмо срећни јер не волимо да губимо. За непуна два минута смо постигли два поготка и вратили се, међутим примили смо гол у последњим секундама. Из овог пораза морамо много поука да извучемо! Имамо недељу дана да се припремимо за дерби. Дерби је дерби и ту важе другачија правила. Морамо да се припремимо, да дамо све од себе и добијемо ту утакмицу", рекао је Натхо, а преноси сајт Партизана.

Пролећни део сезоне Партизан је почео са бодом више од Црвене звезде, а сад за шестоструким узастопним шампионом Србије касни седам бодова, на седам кола до краја Суперлиге.

Партизан у суботу од 18.00 часова гостује Црвеној звезди од које није изгубио ове сезоне, победио је 2:1 у Хумској у децембру, а пре пет недеља је било 2:2 на стадиону "Рајко Митић".

image
VV inauguration
banner