Спорт

Милојевић пред дерби: Победа не значи крај борбе за титулу, нећу рећи да смо фаворити

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Милојевић, изјавио је пред 173. "вечити дерби" да не сматра његов тим фаворитом, као и да један меч неће одлучити плеј-оф Суперлиге Србије
Милојевић пред дерби: Победа не значи крај борбе за титулу, нећу рећи да смо фаворити© TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bs

"Почиње плеј-оф, ново мини првенство, седам утакмица, 21 бод, отварамо са Партизаном, али биће подједнако тешке и остале, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи 173. вечитог дербија против Партизана.

Звезда у недељу од 18 сати на старту плеј-офа дочекује Партизан на стадиону "Рајко Митић"

"Пре месец дана била је другачија ситуација, али и тада као и сада, нема никаквих тајни и надам се да ћемо моћи и једни и другу да поновимо утакмицу достојну дербија", истакао је Милојевић на конференцији за медије.

Звезда има седам бодова више од Партизана, а већ у среду следи дуел у полуфиналу Купа.

"Сви који ме познајете знате да је за мене прва утакмица увек најбитнија, први наредни тренинг је најбитнији. Не размишљам у том правцу. Имамо неке недоумице што се играчког кадра тиче, видећемо после тренинга са доктором у ком саставу ћемо сутра изаћи", навео је Милојевић.

Он је додао да никада неће рећи да је његова екипа фаворит, али да ће увек све учинити да победи.

"Није ово представа где ми играмо само за публику, него имамо и противника. Они са друге стране спремају утакмицу, све најбоље о њиховом стручном штабу. Партизан је велики клуб, раде професионално, нема импровизације", истакао је Милојевић и додао да не размишља превише о чињеници да Игор Дуљај неће седети на клупи Партизана јер је фокусиран на своју екипу.

На питање да ли Звездина победа и одлазак на "плус 10" значи и крај борбе за титулу, Милојевић је био кратак:
"Не значи", поручио је Звездин тренер и нагласио да се превише придаје значаја судијама и да је и њима потребно пружити подршку, бити више позитиван, него негативан.

image
VV inauguration
banner