Спорт

Дуљај: Има да истрајемо, да се боримо и вратићемо се како знамо и умемо

Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је да неким играчима психолошки тешко да играју мечеве, али да неће дозволити да притисак "поједе" његове играче и да ће црно-бели наставити да се боре
Дуљај: Има да истрајемо, да се боримо и вратићемо се како знамо и умемо© Dusan Milenkovic/ATAImages

Партизан је у недељу у дербију кола Суперлиге Србије на свом терену поражен од ТСЦ-а 2:1.

"Наивно смо примили голове, то се понавља из утакмице у утакмицу. Kолико год да тренирамо, понављамо грешке, не знам да ли је психолошки неким играчима тешко да изгурају ово, али нећу дозволити да падну", рекао је тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај после пораза од ТСЦ-а.

Црно-бели су новим поразом угрозили друго место на табели, које догодине води у квалификације за Лигу шампиона.

"Има да истрајемо, да се боримо и вратићемо се како знамо и умемо. Најлакше је рећи да је неко крив, увек би требало кренути од мене, али у неким ситуацијама ипак, кад је нешто логично, ако видиш играча, мораш да нападнеш лопту, да не дозовлиш да центрира, није први пут. Много смо тренирали, радили, да ли је до психе, до притиска, очигледно је велики притисак на њима. Нема предаје, морамо да се дигнемо како знамо и умемо".

Партизан у наредном колу дочекује Војводину.

"Одлично играју, имају доста квалитетних играча у нападу, ми смо сада рањиви, сви су осетили крв, али... Нема предаје, идемо даље, важно је да се момци врате у нормалу што пре", закључио је Дуљај.

image