Спорт

Дуљај као у "Куму": Одлуку је донео онај који се први буде обратио

Доскорашњи тренер Партизана Игор Дуљај, изјавио је да је очекивао да ће остати на клупи црно-белих до краја сезоне, али да га не чуди одлука о отказу

Партизан је извршио нову промену на месту тренера, пошто је уручио отказ Игору Дуљају.

Одлука је донета на седници Управног одбора, а према саопштењу клуба из Хумске, она је била једногласна.

Дуљај је изјавио да није изненађен одлуком, иако је очекивао да остане шеф струке до краја сезоне.

"Искрен да будем, очекивао сам да ћу остати до краја сезоне, али много пута сам причао да су ме неки чекали 'на нож' и на крају се испоставило да је то тако. Нисам изненађен и ко је стао иза одлуке Управног одбора", рекао је Дуљај у разговору за "Спорт Клуб".

"Знао сам да ће да се одржи седница, имао са разговор поводом тога. Гостовао сам на емисији и после емисије сам добио позив", додао је доскорашњи тренер Партизана.

"Имао сам осећај да постоје људи којима не одговара оно што радим, само се чекао моменат да се деси нешто негативно и то није нешто што је неочекивано. Док сам био ту, имао сам шта да кажем, сад када нисам ту, навијач сам Партизана. Одлуку је донео онај који се први буде обратио", изјавио је Дуљај за "Ало".

Некадашњи фудбалер и тренер црно-белих, изјавио је да је Партизан за њега важнији од свега.

"Ја сам рекао да ћу да поштујем сваку одлуку. Јутро је паметније од вечери, а Партизан је изнад свих нас", закључио је Дуљај.

image