Спорт

Милојевић: Апсолутно заслужено смо освојили титулу, све се десило на најлепши начин

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић посветио је 35. титулу првака државе навијачима и додао да је симболично освојена пред Васкрс

Звезда је до титуле четири кола пре краја Суперлиге Србије стигла победом 2:1 над ТСЦ-ом.

Милојевићу је после 2018. и 2019. ово трећа титула са Звездом.

"Веома тежак меч, али смо успели да упишемо велика три бода која смо желели и тако освојимо 35. титулу. Честитам свим дивним навијачима који су данас дошли, али и онима који нас подржавају широм света. Мислим да смо апсолутно заслужено освојили титулу. Све то се десило на најлепши могући начин, пред највећи хришћански празник Васкрс и овом приликом бих га честитао свима онима који га славе", рекао је Милојевић, а преноси клупски сајт.

Истакао је Милојевић да сад сви у клубу имају времема да се одморе и буду са породицама, а онда од понедељка да наставе где су стали.

"Чека нас утакмица у Лучанима, и ту тражим озбиљност, као и до краја сезоне у сваком мечу. Имамо и финале Купа Србије. Циљ је да напредујемо, радимо и да припремамо младе играче за нову сезону", додао је Милојевић.

Подвукао је Милојевић да је веровао у титулу и кад је екипу преузео зимус на минус један у односу на Партизан.

"Очекивао сам титулу, наравно. Спортиста сам, веровао сам да уз добар рад и труд можемо да постигнемо све ово. Најлепша ствар на свету је кад се борите за нешто и на крају будете победници. Поносан сам и драго ми је што смо сви заједно додали још једну титулу вољеном клубу", закључио је Милојевић.

image