Србија и Балкан

Вучић са Ердоганом о дешавањима на КиМ: Мир и стабилност потребнији него икад

Председници Турске и Србије потврдили спремност за наставак сарадње у свим областима од обостраног интереса
Вучић са Ердоганом о дешавањима на КиМ: Мир и стабилност потребнији него икадwww.globallookpress.com © Mustafa Kaya/XinHua

Председник Србије Александар Вучић данас је телефоном разговарао са турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом ког је обавестио о актуелним дешавањима на Косову и Метохији.

"Конструктиван разговор са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом о актуелним дешавањима на на Косову и Метохији и хронологији догађаја који су довели до ескалације насиља над српском заједницом на КиМ", навео је Вучић на Инстаграму.

Додао је да је са турским председником разговарао и о регионалним питањима, као и да су се сагласили да су мир и стабилност потребнији него икад.

"Потврдили смо спремност за наставак одличне сарадње у свим областима од обостраног интереса", навео је Вучић.

Вучић разговарао са Ердоганом, обавестио га о дешавањима на КиМ Председник Србије Александар Вучић данас је телефоном разговарао са турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом ког је обавестио о актуелним дешавањима на Косову и Метохији. "Конструктиван разговор са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом о актуелним дешавањима на на Косову и Метохији и хронологији догађаја који су довели до ескалације насиља над српском заједницом на КиМ", навео је Вучић на Инстаграм профилу "будуцностсрбијеав". Додао је да је са турским председником разговарао и о регионалним питањима, као и да су се сагласили да су мир и стабилност потребнији него икад. "Потврдили смо спремност за наставак одличне сарадње у свим областима од обостраног интереса", навео је Вучић.

image