Србија и Балкан

Словенац дивљао по Новом Саду: Кажњен са 300.000 динара због насилничке вожње

Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак насилничке вожње, полиција је одмах реаговала и брзом и ефикасном акцијом у Београду пронашла возача
Словенац дивљао по Новом Саду: Кажњен са 300.000 динара због насилничке вожње© МГСИ

Полиција је идентификовала и пронашла мушкарца (28) из Словеније, који је у Новом Саду управљао "фолксвагеном" у супротном смеру на делу путу на којем су коловозне траке одвојене банкинама.

Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак насилничке вожње, полиција је одмах реаговала и брзом и ефикасном акцијом у Београду пронашла возача, саопштио је МУП.

Он је у скраћеном поступку приведен судији Прекршајног суда у Новом Саду који му је изрекао новчану казну у износу од 300.000 динара и забрану управљања аутомобилом на територији Србије у трајању од 10 месеци.

Акцију су извели припадници МУП-а у Новом Саду, у сарадњи са Полицијском управом за град Београд, а по налогу Управе саобраћајне полиције.

МУП у саопштењу апелује на грађане да са повећаном пажњом управљају возилима како би се спречиле могуће саобраћајне незгоде са тешким последицама које могу да проузрокују овакве небезбедне ситуације.

image